Να στείλετε μήνυμα
aboutus

Εταιρικό Προφίλ

Είμαστε επαγγελματικοί προμηθευτής και εξαγωγέας υψηλού - ποιοτικά λαστιχένια και πλαστικά προϊόντα με τη λογική τιμή στην Κίνα. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να παρέχετε όλα τα είδη λαστιχένιων και πλαστικών προϊόντων τα επαγγελματικά προϊόντα και υπηρεσιών κάτω από τη λογική & ανταγωνιστική τιμή. Σχεδιάζουμε, παράγουμε και εξάγουμε τους διάφορους τύπους προϊόντων σιλικόνης, τα προϊόντα πολυουρεθάνιου, τα προϊόντα PTFE, τα λαστιχένια μονταρίσματα, τα λαστιχένια φύλλα, τα πλαστικά προϊόντα κ.λπ. καθώς επίσης και άλλες μεταβλητές προδιαγραφές σύμφωνα με τα αιτήματα και τα σχέδια του αγοραστή. Κολλάμε και αναπτύσσουμε τις προηγμένες τεχνολογίες και τα προϊόντα προκειμένου να ικανοποιηθούν οι βαθμιαία ξυπνημένες νέες απαιτήσεις και οι αγορές στις γραμμές βιομηχανικής σφραγίδας, χημικής ουσίας, εφαρμοσμένης μηχανικής, μηχανικός, ηλεκτρονικής, αυτοκινήτου, κατασκευής, του φαρμακευτικού κ.λπ. Υιοθετούμε τις προηγμένες τεχνολογίες και οι εξοπλισμοί, προσπαθούν να συλλέξουν, να ελέγξουν και να κρατήσουν τους προεξέχοντες & άριστους μηχανικούς, τους πόρους, την τεχνολογία και τα εργοστάσια στην Κίνα. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε επιλογή τα διαφορετικά αγαθά και η παραγωγή-τεχνολογία σύμφωνα με ικανοποιεί τα διαφορετικά αιτήματα του αγοραστή. Ευχαριστούμε τους σε όλους εκπαιδευμένους υπαλλήλους μας και πιστεύουμε ότι θα γίνουμε ο σημαντικοί προμηθευτής και ο εξαγωγέας στη γραμμή λαστιχένιων & πλαστικών προϊόντων στη διεθνή αγορά στο εγγύς μέλλον.

Το λαστιχένιο εργοστάσιο σιλικόνης μας είναι το μεγαλύτερο κατασκευαστικό κέντρο του λαστιχένιων υλικού & των προϊόντων σιλικόνης στην Κίνα με περισσότερους από 60.000 τόνους ικανότητας παραγωγής ετήσια. Το εργοστάσιο πολυουρεθάνιού μας είναι ο ηγέτης και ο πρωτοπόρος της οργάνωσης επιστημονικής έρευνας στη βιομηχανία πολυουρεθάνιου στην Κίνα που μπορεί να παραγάγει όλα τα είδη PU φύλλου, ράβδος, σωλήνας με τους υλικό πολυουρεθάνιου. Το εργοστάσιο PTFE μας είναι ο κύριος κατασκευαστής του φύλλου και της ράβδου PTFE που είναι το μεγαλύτερο εργοστάσιο στη γραμμή PTFE στην Κίνα. Το λαστιχένιο εργοστάσιο φύλλων μας είναι η καλύτερη ποιότητα στη βόρεια Κίνα που μπορεί να παραγάγει όλα τα είδη υψηλού - ποιοτικό λαστιχένιο φύλλο με τη realonable τιμή. Το προηγμένοι προσωπικό και οι μηχανικοί μας που παρέχουν διαρκώς την εξαιρετική ποιότητα, την ανταγωνιστική τιμή καθώς επίσης και τις διακριτικές υπηρεσίες μεταπώλησης. Το δίκτυο και οι πελάτες πωλήσεών μας πρέπει να επεκταθούν σε περισσότερες από 50 χώρες καλύπτοντας τη Νοτιοανατολική Ασία, τη Βόρεια Αμερική, τη Νότια Αμερική, την Ευρώπη, την Ωκεανία, την Αφρική, τη Μέση Ανατολή και άλλες περιοχές σε όλο τον κόσμο.

Η σειρά προϊόντων μας είναι εύκαμπτη και ποικίλη από τον εμπορικό βαθμό, το βαθμό οικονομίας και το βαθμό ασφαλίστρου με τα κινεζικά πρότυπα και τα πρότυπα άλλης χώρας ή στο πλαίσιο των διαφορετικών αιτημάτων και των σχεδίων από τον αγοραστή. Επίσης βοηθάμε τους πελάτες μας voles σε άλλα αγαθά αιτήματος σύμφωνα με το ειδικό αίτημά τους δεδομένου ότι είμαστε κινεζικά και πολύ ξέρουμε καλά την κινεζική αγορά με την άφθονη εμπειρία μας προϊόντων, πώλησης, αγορών και εξαγωγής, είμαστε πολύ κατάλληλοι και ευτυχείς να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να συνδέσουν με άλλους κινεζικούς κατασκευαστή και εργοστάσιο. Όλα τα ανωτέρω προϊόντα παρέχονται στις πολλαπλάσιες προδιαγραφές προκειμένου να συναντηθούν βέλτιστα οι ιδιαίτερες αιτήσεις των πελατών μας.

Γιατί καλύτερα αναπτύξτε και παρέχετε τα αγαθά και τις υπηρεσίες μας όλους στους πελάτες μας, έχουμε ιδρύσει και έχουμε εγγραφεί τη νέα επιχείρηση αδελφών μας «Co. ΕΙΣΑΓΩΓΏΝ & ΕΞΑΓΩΓΉΣ SANHE BESTRUBBER, ΕΠΕ» στις 11 Ιουνίου 2009 ποιοι μας βοηθούν να χειριστούμε άμεσα όλο το πρόγραμμα εισαγωγών και εξαγωγής στην Κίνα. 

Οι παγκόσμιοι εισαγωγείς, χονδρέμποροι, διανομείς είναι ευπρόσδεκτοι να επισκεφτούν τα εργοστάσιά μας και να συζητήσουν τη μακροπρόθεσμη συνεργασία. Τα ευχάριστα σχόλιά σας θα είναι το φρέσκες κίνητρο και η ενθάρρυνσή μας στην οδήγηση μας για να είναι τοπ προμηθευτής και εξαγωγέας σε αυτόν τον κόσμο. Το σλόγκαν υπηρεσιών μας είναι «ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑΣ». Ελπίζουμε ότι θα γίνουμε ο καλύτερος ιδανικός συνέταιρος και ο αξιόπιστος φίλος σας! Ο στόχος μας γίνεται οι φίλοι των πραγματικών & πιθανών πελατών μας, και οι φίλοι μας μπορούν να βρεθούν παντού στον κόσμο!

Ιστορία

Είμαστε επαγγελματικοί προμηθευτής & εξαγωγέας των λαστιχένιων και πλαστικών προϊόντων στην Κίνα.

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να παρέχετε τα ακόλουθα προϊόντα την καλύτερη τιμή και υψηλός - ποιότητα.

 

Λαστιχένια προϊόντα σιλικόνης,

Προϊόντα πολυουρεθάνιου,

Προϊόντα PTFE,

Λαστιχένια μονταρίσματα,

Λαστιχένιο φύλλο,

Πλαστικά προϊόντα,

 

Για μάθετε περισσότερες πληροφορίες προϊόντων,

Το Pls συνδέει με μας και επισκέπτεται τον ιστοχώρο μας,

Υπηρεσία

Είμαστε επαγγελματίας προμηθευτής και εξαγωγέας προϊόντων από καουτσούκ και πλαστικό στην Κίνα.

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να προμηθευτείτε τα παρακάτω προϊόντα με την καλύτερη τιμή και υψηλή ποιότητα.

 

Προϊόντα από σιλικόνη,

Προϊόντα PU,

Προϊόντα PTFE,

Συσκευές από καουτσούκ,

Ελαστικό φύλλο,

Προϊόντα πλαστικού

 

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα,

Επικοινωνήστε μαζί μας και επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.3Arubber.com

Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Mr. Shiguo Han
Τηλ.: : 0086 13930664330
Φαξ : 0086-316-3216681
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)